Tundra Viatges

Destinacions

Muntanyes Rocalloses del Canadā Tundra Viatges

Imponents cims, espectaculars glaceres, llacs, cascades i canons donen lloc a un paisatge de muntanya únic.

Muntanyes Rocalloses del Canadā

Les Muntanyes Rocalloses del Canadà o Rocalloses canadenques s'ubiquen a la costa oest del Canadà, al llarg de la frontera entre Alberta i la Columbia Britànica,

 

Les Muntanyes Rocalloses del Canadà alberguen cinc dels principals parcs nacionals del Canadà: Jasper, Banff, Yoho, Kootenay i Waterton.

 

Quatre d'aquests parcs nacionals són considerats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO: Jasper, Banff, Yoho i Kootenay.

 

Waterton és l'únic dels Parcs Nacionals ubicat més al sud, limitant amb l'estat nordamericà de Montana.

 

A les Muntanyes Rocalloses del Canadà trobareu imponents cims que llueixen sempre nevats, espectaculars glaceres, llacs de color turquesa, alts salts d'aigua, profunds canons i coves de pedra calcària, així com els fòssils, donen lloc a un paisatge de muntanya únic.

 

 

Parc Nacional de Banff - Muntanyes Rocalloses de Canadà.

 

Ubicat al sud de les Muntanyes Rocalloses, el Parc Nacional Banff va ser el primer en crear-se dels parcs nacionals de les Muntanyes Rocalloses del Canadà.

 

Gràcies a la seva proximitad a la ciutat de Calgary (es troba a tant sols 180 km de l'aeroport de Calgary), el Parc Nacional Banff és també el més visitat dels Parcs Nacionals de les Muntanyes Rocalloses.

 

 

Parc Nacional de Jasper - Muntanyes Rocalloses de Canadà.

 

El Parc Nacional Jasper s'ubica al nord del Parc Nacional Banff i unit a aquest per una de les carreteres panoràmiques més boniques de les Muntanyes Rocalloses del Canadà.

 

Al Parc Nacional Jasper trobareu imponents cims, praderies alpines i amplis valls, nombroses glaceres, preciosos llacs de color turquesa i rius d'aigües braves.

 

 

Parc Nacional de Yoho - Muntanyes Rocalloses de Canadà.

 

Pertanyent a la Columbia Britànica i ubicat a les Muntanyes Rocalloses del Canadà, el Parc Nacional Yoho limita a l'est amb el Parc Nacional Banff.

 

Al Parc Nacional Yoho trobareu principalment preciosos llacs de color maragda, els salts d'aigua més alts de les Muntanyes Rocalloses i imponents cims que llueixen sempre nevats.

 

Un dels principals atractius del Parc Nacional Yoho és el jaciment de fòssils de Burgess, on s'han registrat gran nombre de fòssils pertanyents a més de 120 espècies d'animals marins diferents.

 

 

Parc Nacional Kootenay - Muntanyes Rocalloses de Canadà.

 

Ubicat al sud de les Muntanyes Rocalloses del Canadà, el Parc Nacional Kootenay limita al nord i a l'est amb els parcs nacionals Yoho i Banff.

 

El Parc Nacional Kootenay rep el seu nom del riu Kootenay, un dels dos grans rius que fluïxen a través del parc. És conegut a causa de la diversitat de paisatge que presenta, probablement la major de les Muntanyes Rocalloses del Canadà.

 

 

Som especialistes en viatges al Canadà i organitzem viatges a les Muntanyes Rocalloses durant tot l'any.


Consulta aquí els nostres viatges a les Muntanyes Rocalloses del Canadà.

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí