Tundra Viatges

Destinacions

Muntanyes Rocalloses del Canadà Tundra Viatges

A les Muntanyes Rocalloses trobarem alguns dels paisatges més captivadors de la costa oest del Canadà

Muntanyes Rocalloses del Canadà

Les Muntanyes Rocalloses del Canadà o Rocalloses canadenques s'ubiquen a la costa oest del Canadà, al llarg de la frontera entre Alberta i la Columbia Britànica,

 

Les Muntanyes Rocalloses del Canadà alberguen cinc dels principals parcs nacionals de la costa oest del Canadà: Jasper, Banff, Yoho, Kootenay i Waterton; tots ells declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

 

Les Muntanyes Rocalloses del Canadà presenten un paisatge principalment caracteritzat per monumentals cims que llueixen sempre nevades i espectaculars glaceres, a més a més de preciosos llacs, l'intens color turquesa dels quals deuen al seu origen glacial.

 

A les Muntanyes Rocalloses del Canadà trobareu també imponents cascades, profunds canons i coves de pedra calcària, així com jaciments de fòssils.

 

Tot això dóna lloc a un paisatge de muntanya únic, que ha fet de les Muntanyes Rocalloses del Canadà una de les destinacions més populars i sol·licitades del planeta.

 

Parc Nacional de Banff - Muntanyes Rocalloses de Canadà.

Ubicat al sud de les Muntanyes Rocalloses, el Parc Nacional Banff va ser el primer en crear-se dels parcs nacionals de les Muntanyes Rocalloses del Canadà. Gràcies a la seva proximitad a la ciutat de Calgary, el Parc Nacional Banff és també el més visitat dels Parcs Nacionals de les Muntanyes Rocalloses.

 

Parc Nacional de Jasper - Muntanyes Rocalloses de Canadà.

El Parc Nacional Jasper s'ubica al nord del Parc Nacional Banff, està unit a Banff per una de les carreteres panoràmiques més boniques de les Muntanyes Rocalloses del Canadà i hi trobareu imponents cims, praderies alpines i amplis valls, nombroses glaceres, preciosos llacs de color turquesa i rius d'aigües braves.

 

Parc Nacional de Yoho - Muntanyes Rocalloses de Canadà.

Pertanyent a la Columbia Britànica i ubicat a les Muntanyes Rocalloses del Canadà, el Parc Nacional Yoho limita a l'est amb el Parc Nacional Banff i hi   trobareu principalment preciosos llacs de color maragda, els salts d'aigua més alts de les Muntanyes Rocalloses i imponents cims que llueixen sempre nevats. Un altre dels principals atractius del Parc Nacional Yoho és el jaciment de fòssils de Burgess, on s'han registrat gran nombre de fòssils pertanyents a més de 120 espècies d'animals marins diferents.

 

Parc Nacional Kootenay - Muntanyes Rocalloses de Canadà.

Ubicat al sud de les Muntanyes Rocalloses del Canadà, el Parc Nacional Kootenay limita al nord i a l'est amb els parcs nacionals Yoho i Banff. Rep el seu nom del riu Kootenay, un dels dos grans rius que fluïxen a través del parc, i és conegut gràcies a la diversitat de paisatge que presenta, probablement la major de les Muntanyes Rocalloses del Canadà.

 

Som especialistes en viatges al Canadà i coneixem les Muntanyes Rocalloses del Canadà de primera mà. Fa més de 15 anys que organitzem viatges a les Muntanyes Rocalloses de Canadà, ja sigui viatges Fly & Drive o viatges organitzats, incloent tots els trasllats i les excursions guiades.

 

A la nostra Guia de Viatges al Canadà trobaràs les nostres propostes de viatge al Canadà més populars. Tanmateix, si vols conèixer totes les nostres propostes de viatge al Canadà, et recomanem utilitzar el nostre cercador de viatges.

 

Bon viatge a les Muntanyes Rocalloses del Canadà!

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí