Tundra Viatges

Destinacions

Colúmbia BritānicaTundra Viatges

Situada a la costa oest del Canadā, la Colúmbia Britānica és una de les destinacions més populars del Canadā grācies a la seva abundant fauna salvatge i la bellesa dels seus paisatges

Colúmbia Britānica

La Colúmbia Britànica és una de les províncies més populars del Canadà i de les més visitades pels nostres clients.

 

Ubicada a la costa oest del Canadà, la Colúmbia Britànica està formada per mil quilòmetres quadrats de massa continental i sis mil illes, d'entre les quals la més gran és la Illa de Vancouver.

 

La capital de la Colúmbia Britànica és Victòria, de clima suau i marcat caràcter britànic. A ella tindrem ocasió de contemplar els millors exemples d'arquitectura victoriana de la Colúmbia Britànica.

 

Tanmateix, la ciutat més gran de la Colúmbia Britànica és Vancouver, la riquesa cultural i ètnica de la qual es reflecteix en el variat mosaic que dibuixen els seus barris. Vancouver és, doncs, el principal aeroport d'entrada a la Colúmbia Britànica i la costa oest de Canadà.

 

Però, tot i comptar amb ciutats tant belles com Victòria i Vancouver, si per alguna cosa és mundialment coneguda la Colúmbia Britànica és per la bellesa dels seus paissatges i l'abundant fauna salvatge que l'habita.

 

I és que la Colúmbia Britànica protegeix alguns dels parcs nacionals més populars de la costa oest del Canadà, com per exemple el Pacific Rim, Revelstoke, Glacier i Yoho. A més a més de nombrosos parcs provincials, com per exemple Strathcona i Tweedsmuir.

 

Un altre dels motius pels quals cada any milers i milers de persones trien la Colúmbia Britànica per a les seves vacances és la seva abundant fauna salvatge, les estrelles indiscutibles de la qual són els óssos i les balenes.

 

I és que la Colúmbia Britànica és un dels millors llocs del Canadà per a l'observació d'óssos bruns, óssos grizzly i fins i tot l'exclusiu ós albí; a més a més de balenes fin, minke, iubartes i orques.

 

Som una agència de viatges especialitzada en viatges al Canadà. Coneixem la Colúmbia Britànica de primera mà i fa més de 15 anys que organitzem viatges a la Colúmbia Britànica Fly & Drive i viatges a la Colúmbia Britànica organitzats, amb tots els trasllats i excursions guiades.

 

A la nostra Guia de Viatges al Canadà podràs consultar les nostres propostes més populars de viatges al Canadà. Tanmateix, si desitges conèixer totes les nostres propostes de viatges al Canadà, et recomanem utilitzar el nostre cercador de viatges.

 

Bon viatge a la Colúmbia Britànica!

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí