Tundra Viatges

Destinacions

Colúmbia BritānicaTundra Viatges

Ubicada a la costa oest del Canadā, la Columbia Britānica és una de les destinacions més habituals durant tot viatge al Canadā

Colúmbia Britānica

La Columbia Britànica és una de les províncies canadenques més visitades pels nostres clients.

 

Ubicada a la costa oest del Canadà, la Columbia Britànica està formada per mil quilòmetres quadrats de massa continental i sis mil illes, d'entre les quals la més gran és la Illa de Vancouver.

 

La capital de la Colúmbia Britànica és Victòria, de clima suau i marcat caràcter britànic. Tanmateix, la ciutat més gran de la Colúmbia Britànica és Vancouver, la riquesa cultural i ètnica de la qual es reflecteix en el variat mosaic que dibuixen els seus barris.

 

Però si per alguna cosa és mundialment coneguda la Colúmbia Britànica és per la bellesa dels seus paissatges i l'abundant fauna salvatge que l'habita.

 

I és que la Columbia Britànica protegeix alguns dels parcs nacionals més populars de la costa oest del Canadà, com per exemple el Pacific Rim, Revelstoke, Glacier i Yoho. A més de nombrosos parcs provincials, com per exemple Strathcona i Tweedsmuir.

 

Un altre dels motius pels quals cada any milers i milers de persones trien la Columbia Britànica per a les seves vacances és la seva abundant fauna salvatge, les estrelles indiscutibles de la qual són els óssos i les balenes. I és que la Columbia Britànica és un dels millors llocs del Canadà per a l'observació d'óssos bruns, óssos grizzly i fins i tot l'exclusiu ós albí; a més de balenes fin, minke, iubartes i orques.

 

Som una especialitzada en viatges a la Colúmbia Britànica i organitzem viatges a la Colúmbia Britànica durant tot l'any.


Consulta aquí els nostres viatges a la Colúmbia Britànica.


Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí