Tundra Viatges

Tundra Viatges: Contacta'ns

Si no reps resposta a la teva consulta, recorda mirar també a la safata de correu no desitjat del teu correu electrònic. Si desitges rebre pressupost per un dels nostres viatges, si us plau emplena i envia tota la informació sol·licitada als formularis que trobaràs asota, segons el tipus de viatge en que estiguis interessat.

Dades de contacte

Sol·licitud de pressupost

Per favor, escull el formulari que es correspon amb el tipus de viatge que desitges realitzar i emplena tots els espais en blanc:

Viatges a mida

Som una agència de viatges online i a la nostra pàgina web trobaràs la informació detallada de totes les nostres propostes de viatge: itinerari, preus, serveis inclosos i serveis no inclosos.

També és possible comentar amb nosaltres els detalls del teu viatge per a que t'assessorem i preparem una proposta de viatge a mida. Tanmateix, per les hores de treball que comporta i l'atenció personalitzada que implica, aquest servei requereix un pagament no reembossable a compte del teu viatge.

Tant si trieu un dels viatges publicats a la nostra pàgina web com si preferiu l'opció del viatge a mida, tant el pressupost com la confirmació de la reserva es faran sempre via correu electrònic.

Horari d'oficina:

Dilluns, dimarts i dijous: de 16:00 a 20:00 hores.
Divendres: de 10:00 a 14:00 hores.

Visites:

No concertem visites presencials per a comentar els detalls del seu pressupost i/o viatge. Som una agència de viatges online i tot el procés es realitza via e-mail, des del pressupost fins la confirmació de la reserva.

Telèfon:

93 284 99 24.

E-mail

info@tundraviatges.com

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí