Tundra Viatges

Tundra Viatges

Benvinguts a Tundra...

Tundra Viatges Ús el resultat del treball en equip d'un grup de professionals amb un ampli recorregut a les seves esquenes. Hem seleccionat curosament les nostres destinacions i colĚlaboradors. Hem posat en aquesta pÓgina web i en les nostres propostes de viatge tot el nostre afecte i ilĚlusiˇ, el mateix amb el que cuidarem cadascun dels detalls de les vostres vacances. GrÓcies per visitar-nos!

Viatges destacats

 • Viatge a AustrÓlia: Cairns en espanyol

  Viatge a AustrÓlia: Cairns en espanyol

  Viatge a AustrÓlia de 5 dies/4 nits que li permetrÓ conŔixer els principals atractius de Cairns i els seus voltants, com per exemple el Parc Nacional Daintree, el Parc Nacional Wooroonooran i per descomptat la Gran Barrera de Coral. Ideal per combinar amb altres dels nostres viatges a AustrÓlia, com ara Melbourne i Sydney.

  Veure mÚs

 • Viatge a AustrÓlia: Melbourne en espanyol

  Viatge a AustrÓlia: Melbourne en espanyol

  Viatge a AustrÓlia de 5 dies/4 nits, amb guia en espanyol, que li permetrÓ conŔixer els principals atractius de Melbourne i els seus voltants, com per exemple la Great Ocean Road i Phillip Island. Ideal per combinar amb altres dels nostres viatges a AustrÓlia amb guia en espanyol, com ara Sydney i Cairns.

  Veure mÚs

 • Viatge a AustrÓlia: Sydney en espanyol

  Viatge a AustrÓlia: Sydney en espanyol

  Viatge a AustrÓlia de 5 dies/4 nits, amb guia en espanyol, que li permetrÓ conŔixer els principals atractius de SÝdney i els seus voltants, com per exemple el Parc Nacional Blue Mountains. Ideal per combinar amb altres dels nostres viatges a AustrÓlia, com ara Melbourne i Cairns.

  Veure mÚs

Destinacions destacades

Informaciˇ addicional

El millor moment per viatjar a l'AntÓrtida

El millor moment per viatjar a l'AntÓrtida

Decideix la data del teu viatge a l'AntÓrtida en funciˇ del que vulguis veure.

Veure mÚsTambÚ ens pots trobar a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Flickr
 • Blog

Imatge corporativa:Xavier MarlÝ

Disseny i desenvolupament web:Xavier MarlÝ