Tundra Viatges

Tundra Viatges

Benvinguts a Tundra...

Tundra Viatges és el resultat del treball en equip d'un grup de professionals amb un ampli recorregut a les seves esquenes. Hem seleccionat curosament les nostres destinacions i col·laboradors. Hem posat en aquesta pàgina web i en les nostres propostes de viatge tot el nostre afecte i il·lusió, el mateix amb el que cuidarem cadascun dels detalls de les vostres vacances. Gràcies per visitar-nos!

Viatges destacats

 • Viatges a Spitsbergen

  Viatges a Spitsbergen En promoció

  Guia de tots els nostres viatges a Spitsbergen. Viatges a Spitsbergen en veler, a bord de trencagels i de vaixells d´expedició polar. Organitzem viatge a Spitsbergen en anglès i en espanyol, des de juny fins a setembre.

  Veure més

 • Viatges Canada: guia dels viatges a Canada.

  Viatges Canada: guia dels viatges a Canada.

  Estàs buscant autèntics especialistes en viatges a Canadà? Coneixem Canadà de primera mà i al detall, des del més turístic fins el més extraordinari... Viatja amb nosaltres i prepara't per a gaudir d'una experiència inoblidable!

  Veure més

 • Viatges Islandia: guia de viatges a Islandia.

  Viatges Islandia: guia de viatges a Islandia.

  Viatges a Islàndia Fly & Drive, amb cotxe de lloguer i allotjament a hotels, granges i motels. També viatges a Islàndia en autocaravana i viatges a Islàndia guiats en castellà. Consulta les nostres extensions a Groenlàndia. Informa't sense compromís!

  Veure més

 • Viatges Estats Units: guia de viatges a EUA.

  Viatges Estats Units: guia de viatges a EUA.

  Consulta aquí les nostres ofertes de viatges als Estats Units. Viatges als Parcs Nacionals de la costa oest dels Estats Units, viatges a la costa est dels Estats Units i Hawaii.

  Veure més

Destinacions destacades

 • Colúmbia Britànica

  Colúmbia Britànica

  A la Colúmbia Britànica trobarem profunds fiords, àmplies xarxes fluvials, pics que superen els 1.000 metres, frondosos boscos, àrides prades clapejades per granges de bestiar i riques terres de regadiu.

  Veure més

 • Estat d'Alaska

  Estat d'Alaska

  Alaska és un dels millors llocs del món per observar óssos negres i grizzly, a més de balenes de diferents espècies i paisatges absolutament captivadors.

  Veure més

Informació addicional

Plancius, vaixell d'expedició polar

Plancius, vaixell d'expedició polar

Vaixell d'expedició polar a bord del qual organitzem viatges a l'Antàrtida i a l'Àrtic.

Veure mésTambé ens pots trobar a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Flickr
 • Blog

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí