Tundra Viatges

Tundra Viatges

Benvinguts a Tundra...

Tundra Viatges és el resultat del treball en equip d'un grup de professionals amb un ampli recorregut a les seves esquenes. Hem seleccionat curosament les nostres destinacions i col·laboradors. Hem posat en aquesta pàgina web i en les nostres propostes de viatge tot el nostre afecte i il·lusió, el mateix amb el que cuidarem cadascun dels detalls de les vostres vacances. Gràcies per visitar-nos!

Viatges destacats

 • Creuer Australis amb Calafate i Torres del Paine

  Creuer Australis amb Calafate i Torres del Paine

  Viatge a Patagonia de 12 dies que inclou el Parc Nacional Les Glaceres a El Calafate, el Parc Nacional Torres del Paine, el creuer patagònic des de Punta Arenas fins a Ushuaia i el Parc Nacional Terra del Foc a Ushuaia.

  Veure més

 • Viatge Patagònia amb cotxe: Ruta 40

  Viatge Patagònia amb cotxe: Ruta 40

  Viatge a Patagona en cotxe, de 13 dies. Amb inici a Península Valdés i fi a El Calafate, inclou Badia Bustamente, els principals atractius a visitar de la Ruta 40 i El Chalten.

  Veure més

 • Viatge Patagonia Xilena

  Viatge Patagonia Xilena

  Viatge a la Patagònia de 16 dies que inclou els principals atractius de la Patagònia Xilena des de la Regió dels Llacs fins a la Regió de Magallanes: Parcs Nacionals Vicente Pérez Rosers i Alerce Andino, Illa Gran de Chiloé, la Glacera San Rafael, el Parc Nacional Torres del Paine i l'observació de balenes geperudes al Parc Marí Francisco Coloane.

  Veure més

Destinacions destacades

Informació addicional

El millor moment per viatjar a l'Antàrtida

El millor moment per viatjar a l'Antàrtida

Decideix la data del teu viatge a l'Antàrtida en funció del que vulguis veure.

Veure mésTambé ens pots trobar a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Flickr
 • Blog

Imatge corporativa:Xavier Marlí

Disseny i desenvolupament web:Xavier Marlí